Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Fiatalodjon látványosan Lézerterápiával!

Ránctalanítás, arcfiatalítás, bőrfiatalítás, kollagén növelés 808nm lézeres kezeléssel  a
Beauty &Balance Stúdióban !

A kezelés célja: a bőr rugalmasságának-feszességének visszaállítása, a bőr mikrocirkulációjának növelése, a ráncok mélységének csökkentése, a kollagén-növelése.

A bőr ráncosodása az évek előrehaladtával kialakuló természetes folyamat. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%-át alkotja. Az elasztin a bőr kötőszövetében található, feszessé, rugalmassá teszi a bőrt. Az évek során a bőrben lévő kollagén elveszíti rugalmasságát, csökkenő vízmegkötő képessége miatt pedig bőrünk rugalmatlanná, ráncossá válik. Azonban most megállíthatja az idő kerekét kezelésünkkel ,Sőt-azt vissza is fordíthatja!

Hogyan működik a kezelés?

Az SR fotorejuvenáció olyan villanófényes lézer terápia, ami a bőr felső rétegeinek károsítása nélkül (nyílt seb és a fertőzés veszélye nélkül) nyújt látványos és maradandó eredményt a ráncok ellen. A készülék megfelelő hullámtartományú speciális lencsével szűrt fénye a kötőszövetbe hatolva hővé alakul és stimulálja a fibroblast sejteket, ami által fokozódik a kollagén és elasztin termelése. A bőr tulajdonképpen néhány kezelés után megújítja magát, feszesebbé válik, és fokozatosan kisimul, ahogy a kollagén-szerkezetek is fokozatosan megújulnak. Hogy Ön minél kényelmesebben szépülhessen, törekszünk a fellépő hőhatás azonnali csökkentésére. A kezelőfejben lévő hűtést hűsítő zselé felvitelével és S-Cool hűtőrendszerünkkel egészítjük ki.

A kezelés hatása progresszív, vagyis a kezelések után fokozatosan teljesedik ki. Ez azt jelenti, hogy a bőr állapota minden kezelés után egyre csak javul.

Hány kezelésre van szükség és mikor láthatom a kezelés eredményét?

 Már az első néhány alkalom után megmutatkozik a javulás, tapasztalataink szerint a hosszan tartó eredmények eléréséért és megőrzéséért érdemes felvenni 6-8 kezelést.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Egy kezelés mindösszesen 10-20 percig tart. A kezelés végén szakemberünk eltávolítja a hűsítő zselét, magas hatóanyag-tartalmú tápláló maszkkal zárjuk a kezelést. Ön még aznap visszatérhet napi tevékenységéhez, a kezelés nem igényel munkából való kiesést annyira kíméletes. A kezelés után szakemberünk tájékoztatja a kezelés utáni fontos teendőkről, illetve arról, hogy mit tehet Ön helyes otthoni bőrápolással az eredmény megőrzése érdekében.

 

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com