Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

11.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Oxigén botanical spa tech oxigén/kollagén infúziós eljárás:

A terápia 4 lépcsős módszerrel történik, menete: peeling/mikrodermabrázió, kollagénes hatóanyag infúzió, oxigén infúzió, oxigén búra. A kezelés időtartama 60 perc
A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meglévőket
A bőr hidratáltsága 40-50%-al nő egy oxigén terápiás kezelést követően, fokozódik a szövetek regenerálódása és a vérkeringés, a terápia elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

A Beauty& Balance stúdióban most Ön is kipróbálhatja a sztárok kedvenc, négy lépcsős arcfiatalító terápiáját, amitől fellélegzik és megfiatalodik a bőre. Az első lépés bőrtípus szerint  peeling vagy mikrodermabrázió, a lényeg, hogy az elhalt hámrétegek eltávolításával a bőre egységesebb és szebb legyen, és készen álljon a hatóanyagok befogadására. A kövektező lépésként sűrített oxigénpisztollyal jutattják a felhám legalsó, ötödik rétegéig a kollagént, ezzel visszaadva a bőr feszességét és rugalmasságát. Ezután az oxigén infúziós spray masszírozza át az arcát, miközben a tiszta oxigént a bőr mélyére juttatja, javítva ezzel a bőr textúráját. Az utolsó lépés az oxigénbúra, ahol a friss, energiával teli levegőt belélegezve már nem csak az arcának, de az egész szervezetének jót tesz, és kilélegzi a feszültséget és a stresszt.

A négy lépcsős arcfiatalító terápiával nem csak a ráncokkal számolhat le, a bőre hidratált is lesz, a foltok, elszíneződések, hegek halványodnak, az aknék eltűnnek, az egész arc egészségesebb, frissebb benyomást kelt majd.

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com