Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

22.jpg

Oxigén botanical spa tech oxigén/kollagén infúziós eljárás:

A terápia 4 lépcsős módszerrel történik, menete: peeling/mikrodermabrázió, kollagénes hatóanyag infúzió, oxigén infúzió, oxigén búra. A kezelés időtartama 60 perc
A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meglévőket
A bőr hidratáltsága 40-50%-al nő egy oxigén terápiás kezelést követően, fokozódik a szövetek regenerálódása és a vérkeringés, a terápia elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

A Beauty& Balance stúdióban most Ön is kipróbálhatja a sztárok kedvenc, négy lépcsős arcfiatalító terápiáját, amitől fellélegzik és megfiatalodik a bőre. Az első lépés bőrtípus szerint  peeling vagy mikrodermabrázió, a lényeg, hogy az elhalt hámrétegek eltávolításával a bőre egységesebb és szebb legyen, és készen álljon a hatóanyagok befogadására. A kövektező lépésként sűrített oxigénpisztollyal jutattják a felhám legalsó, ötödik rétegéig a kollagént, ezzel visszaadva a bőr feszességét és rugalmasságát. Ezután az oxigén infúziós spray masszírozza át az arcát, miközben a tiszta oxigént a bőr mélyére juttatja, javítva ezzel a bőr textúráját. Az utolsó lépés az oxigénbúra, ahol a friss, energiával teli levegőt belélegezve már nem csak az arcának, de az egész szervezetének jót tesz, és kilélegzi a feszültséget és a stresszt.

A négy lépcsős arcfiatalító terápiával nem csak a ráncokkal számolhat le, a bőre hidratált is lesz, a foltok, elszíneződések, hegek halványodnak, az aknék eltűnnek, az egész arc egészségesebb, frissebb benyomást kelt majd.

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com