Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

22.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Thermage II kezelés

Mi a  Thermage II kezelés? Az amerikai Thermage II orvosi,plasztikai sebészetből átvett kozmetikai iparban is használható Rf technikával működő gép ami a bőrfeszesítés, és kontúr javítás  biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.

Thermage II teljes mértékben noninvasív. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció.  A kezelés alatt a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést. A hatás ezért részben azonnali és látható, illetve másrészben elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény évekig látható.

 A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától és számától függően húsz perctől két óráig tart, egy terület kb.30 perc. Amiben még többet ad: nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.     A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. Nincs évszak függőség, mint a lézeres kezelések estén, a Thermage II télen, nyáron, minden évszakban használható. A töltőanyagokkal ellentétben pedig (amelyek csak ránc töltést tesznek lehetővé), az adott egész kezelt területen, mint pl. az egész homlokon, az arcon, a szemhéjakon, hason, kézen, stb. alkalmazható. Nem lebecsülendő tulajdonsága, hogy nem csak arcon, szemhéjon, vagy nyakon vethető be, hanem az egész testen használható. Általa feszesíthető a bőr a dekoltázsban, a felkarokon, a melleken, a hason, a combokon, térdeken, stb.

Miképpen működik a  Thermage II?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a  Thermage II kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ebben a három rétegben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

Thermage II az egyetlen nem invasiv módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését is egyben. Hogyan? Úgy, hogy a  Thermage II az egyetlen, amely a capacitive radiofrequenciás technológiát használja (monopolar technika), s így a mély kollagén rost hálózatot eléri. Ez pedig azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon át is tart a kezelést követően.

 Minden bőr típusnál és bőrszínnél használható.  A  kezelést egyéntől függően  kb.3-6 alkalommal kell ismételni    Nincs regenerációs idő, azonnal visszaállhat az ember a munkájába.

A Thermage II kezelés

 A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben lóg a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, mialatt a radiofrequencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és ezáltal a bőrt feszesíti. A kezelést követően a bőr egy vagy két napon keresztül piros lehet. Bár a többség nem észlel pirosságot sem, és a kezelés után azonnal visszaállhat a normál életbe.

Azonnali eredmény: Lehet látni és érezni, hogy a kezelt bőr finomabb, simább lett. Ugyanúgy a kezelt terület kontúrja is harmonikusabbá válik.

Hosszútávú eredmény: A kezelést követően hónapokon át lehet további javulást észlelni. A bőr több új kollagént állít elő és a feszesedés következtében a bőr kontúrja egyenletesebbé válik. Ez a folyamat egészen hat hónapon keresztül megfigyelhető.

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com