Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

11.jpg

Narl lipolízis - Világújdonság!

A zsír alapvető összetevője az emberi testnek. Úgy kell rá tekinteni, mint tartalék energia, melyre testünknek szüksége van, hogy az alapvető funkciókat ellássa. Azonban több veszélynek és esztétikai problémának vagyunk kitéve a zsír jelenléte miatt. A zsigeri zsír 10-szeresére növeli a cukorbetegség, 4-szeresére a magas vérnyomás, 3,5-szeresére a rák, 3-szorosára az agyvérzés és 2,5-szeresére a szívbetegségek kockázatát.

Az egyetlen természetes, hatékony és non-invazív eljárás a lipolízis folyamata. Az egészséges táplálkozáson és testmozgáson kívül nem ismerünk más technológiát, mely képes ilyen természetes módon átalakítani az elraktározott zsírt tiszta energiává. Csak a NARL technológia képes a zsigeri zsír csökkentésére, és ezáltal az esztétikai eredményeken túl egészségügyi eredmények elérésére.

Minden egyéb módszer csupán szebbé tesz, de egészségesebbé csak a NARL. A híres Japán cég jelszava is ezt hirdeti: Az egészség szép!

Egy egyedülálló, biztonságos és szabadalmazott kombinációja az ultrahang frekvenciának és intenzitásnak lehetővé teszi a noradrenalin felszabadítását a szimpatikus idegvégződések specifikus stimulációján keresztül. Ez a helyi noradrenalin felszabadulás természetes lipolízist vált ki a környező adipocitákból.

Ha pedig szabad zsírsavat (Free Fat Acids – FFA) és glicerint éget el a test, akkor lokális zsírcsökkenés tapasztalható. Ez a lokalizált stimuláció, mely átadódik a központi idegrendszerbe, biztosítja, hogy a zsír nem tér vissza, és ennek megfelelően hosszan tartó eredmények garantálhatóak. A NARL esetében klinikailag bizonyított, hogy hatékonyan kezeli a lokális zsír összes fajtáját.        

Használható: Hason, háton, lábon, karon, toka kezelésre, de még az arcon is használható

Szalonunkban 6 ill. 12  alkalmas kezelést kínálunk 3D vibro Trénerrel,vagy Hypoxyval kombinálva,mivel a Narl kezelés után mozogni kell feltétlenül legalább 20-30 percet.

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com