Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

Világszerte sikeresen alkalmazzák  ezt a gyógykapszulát, mind gyógyászati, mind kozmetikai kezelések során. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati problémák kezelésére, valamint sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is, minimális étrendmódosítás mellett. Páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kitisztítására, hiszen a test belső hőmérsékletét akár 80 fokosra is felfűti. Az Alphaled Oxy2 masszázs kúrával jelentős (kúránként akár 4-12 kg-os) fogyást lehet elérni,(klinikai vizsgálat során megállapítást nyert hogy az a tesztalany - aki napi legalább 35- 40 percen keresztül használta az Alpha LED OXy készüléket - magas intenzitáson-  , napi kalória szükséglete 33% százalékkal növekedett 2218kcal-ról 3042 Kcal-ra ezzel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el.) A készülék azonban ennél jóval többet tud.

Az ion-, fény-, oxigén- és aromaterápia segítségével ugyanis növeli a sejtek oxigénellátását, a szervezet ellenálló képességét, és nagyban javítja a közérzetet, csökkenti a depressziót és a testet érintő oxigénfürdő páratlan módon képes redukálni a bőr öregedésének jeleit, miközben fokozza az új bőrréteg fejlődését. Egyszóval, egy Alphaled Oxy2  kapszulás kúra nemcsak bőrére és testsúlyára lesz kedvező hatással, de az egész szervezetre.

A szenzoros vezérlésű készülék mesterséges, ionizált, mélymeleg terápiás környezetet teremt,  hang, fény és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel, miközben testét és arcát átjárja a csodálatos oxigénfürdő, amit a gép biztosít egy 5 literes, egészségügyi minőségű oxigén generátorból. A fényterápiát már ismerheti hiszen sokan használnak gyógylámpát különböző problémáikra. A Beauty &Balance Stúdió gépe 1080 db szuper LED fény-sugárzóval van felszerelve, melyek képesek a teljes testet érintő behatoló (1-8 mm) fény- és színterápiát biztosítani az egész szervezet számára.

 

 

 

 

 

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com