Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Világszerte sikeresen alkalmazzák  ezt a gyógykapszulát, mind gyógyászati, mind kozmetikai kezelések során. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati problémák kezelésére, valamint sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is, minimális étrendmódosítás mellett. Páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kitisztítására, hiszen a test belső hőmérsékletét akár 80 fokosra is felfűti. Az Alphaled Oxy2 masszázs kúrával jelentős (kúránként akár 4-12 kg-os) fogyást lehet elérni,(klinikai vizsgálat során megállapítást nyert hogy az a tesztalany - aki napi legalább 35- 40 percen keresztül használta az Alpha LED OXy készüléket - magas intenzitáson-  , napi kalória szükséglete 33% százalékkal növekedett 2218kcal-ról 3042 Kcal-ra ezzel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el.) A készülék azonban ennél jóval többet tud.

Az ion-, fény-, oxigén- és aromaterápia segítségével ugyanis növeli a sejtek oxigénellátását, a szervezet ellenálló képességét, és nagyban javítja a közérzetet, csökkenti a depressziót és a testet érintő oxigénfürdő páratlan módon képes redukálni a bőr öregedésének jeleit, miközben fokozza az új bőrréteg fejlődését. Egyszóval, egy Alphaled Oxy2  kapszulás kúra nemcsak bőrére és testsúlyára lesz kedvező hatással, de az egész szervezetre.

A szenzoros vezérlésű készülék mesterséges, ionizált, mélymeleg terápiás környezetet teremt,  hang, fény és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel, miközben testét és arcát átjárja a csodálatos oxigénfürdő, amit a gép biztosít egy 5 literes, egészségügyi minőségű oxigén generátorból. A fényterápiát már ismerheti hiszen sokan használnak gyógylámpát különböző problémáikra. A Beauty &Balance Stúdió gépe 1080 db szuper LED fény-sugárzóval van felszerelve, melyek képesek a teljes testet érintő behatoló (1-8 mm) fény- és színterápiát biztosítani az egész szervezet számára.

 

 

 

 

 

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com