Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

11.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

SEBÉSZET NÉLKÜLI ZSÍRLESZÍVÁS!

Rádiófrekvenciás zsírszövetbontás elektromágneses hullámokkal!

A legkorszerűbb BOM-TRS Center típusú újgenerációs rádiófrekvenciás készülékkel, mellyel kíméletesen végezhetők a "zsírlefaragó-zsírolvasztó" célzott alakformáló kezelések szövődmények, gyógyulási időszak nélkül, valamint a kollagén termelést serkentő, arcfiatalító lifting kezelések is.

Hastájékon több centiméter kerületcsökkenést, a toka, a megvastagodott derék, comb, vagy háton lévő zsírpárnák területén látványos apadást eredményez már néhány alkalom is.

Hogy jól érezze magát, ha tükörbe néz!

BOM-TRS Center.


Megoldások, amikre mindig is vágyott.
Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába! Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a sejtek sejtmembránjain keresztük intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

BOM-TRS Center, újgenerációs RF technológia
A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, elosztási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös színű szuper intenzív fényerejű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

A BOM-TRS Center kezelési lehetőségei

  • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
  • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
  • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
  • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
  • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentése

Zsírbontás, méretcsökkentés

A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a BOM-TRS Center speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

Narancsbőr kezelés

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csönkkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. Ön a megoldás ismertetőjét tartja kezében.
A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak,
amely megindítja a cellulit leépítését.

Hány kezelésre van szükség?

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak. A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy nyomásterápiás nyirokmasszázst javaslunk azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a kezelést.

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com