Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

A Body Space Infrared elliptikus tréner egy olyan edző eszköz, amely a legközelebb áll a természetes mozgáshoz.

Segít az egész testet formába hozni, mert ez a gép sokkal több izmot mozgat meg az edzés során, mint más általános kondigépek. Nem csak az alsó test izmait mozgatja meg, mint a comb, fenék és a vádli, hanem a karokat, mellkast, hátat és vállat is. Még hatékonyabb az edzés az infra fény technológiával. Ez az edzés négyszer gyorsabban égeti Cellulitist-  és a zsírréteget mint a hagyományos aerobic edzés.

Mivel az infra fény nem csak a vizet hajtja  ki könnyen testből, hanem a zsírt (20%), a koleszterint, nehézfémeket, savakat és toxinokat, így a testünk védekezése és az immunrendszer megerősödik.

A Body Space Infrared elliptikus tréner a nagy teljesítményű lendkeréknek köszönhetően kivételes kényelmet  és zavartalan működést biztosít. Az edzéstervet a felhasználó az elektronikusan szabályozható világos és áttekinthető kijelzőn követheti nyomon. Amellett, hogy a szokásos ellenőrzött adatokat mutatja, mint például az elégetett kalóriát és az ismétlések számát, figyeli a sebességet, fordulatszámot, a hőmérsékletet és a pulzust, végül kiértékeli a teljesítményt.

Térd- és gerincfájós vendégeinknek is biztonsággal ajánljuk, mert a gép profi kiképzése lehetővé teszi a fájdalommentes kardio edzést !

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com