Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

11.jpg

A Body Space Infrared elliptikus tréner egy olyan edző eszköz, amely a legközelebb áll a természetes mozgáshoz.

Segít az egész testet formába hozni, mert ez a gép sokkal több izmot mozgat meg az edzés során, mint más általános kondigépek. Nem csak az alsó test izmait mozgatja meg, mint a comb, fenék és a vádli, hanem a karokat, mellkast, hátat és vállat is. Még hatékonyabb az edzés az infra fény technológiával. Ez az edzés négyszer gyorsabban égeti Cellulitist-  és a zsírréteget mint a hagyományos aerobic edzés.

Mivel az infra fény nem csak a vizet hajtja  ki könnyen testből, hanem a zsírt (20%), a koleszterint, nehézfémeket, savakat és toxinokat, így a testünk védekezése és az immunrendszer megerősödik.

A Body Space Infrared elliptikus tréner a nagy teljesítményű lendkeréknek köszönhetően kivételes kényelmet  és zavartalan működést biztosít. Az edzéstervet a felhasználó az elektronikusan szabályozható világos és áttekinthető kijelzőn követheti nyomon. Amellett, hogy a szokásos ellenőrzött adatokat mutatja, mint például az elégetett kalóriát és az ismétlések számát, figyeli a sebességet, fordulatszámot, a hőmérsékletet és a pulzust, végül kiértékeli a teljesítményt.

Térd- és gerincfájós vendégeinknek is biztonsággal ajánljuk, mert a gép profi kiképzése lehetővé teszi a fájdalommentes kardio edzést !

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com