Studiob-b -,alakformálás,elektrokozmetika,arckezelés,fogyasztó,szalon,HIFU,bónusz,kupon,kezelés,cryolipolizis,vela shape,vela slim,kavitációs,zsírbontás,zsírfagyasztás,hullámmasszázs,ultherapy,elektromos,fogyasztás,tetoválás,hi fu, eltávolítás,fiatalítás,lipolézer,mikrodermatizálás,szépségszalon,elektro,kozmetika,arcápolás,bőrcsiszolás,kozmetikumok,kozmetikus,lézeres,manikűr,masszázs,mikrofokuszált,ránctalanítás,rejuvenációs,mikrotűs,rozacea,scarless rf,scarlet rf, dermabrázió,mikrodermabrázió,vela shape,arccsiszolás,akció,kupon,gép,hi fu,hi-fu,kavitáció,kedvező,kedvezmény,kedvezményes,kuponos,lipolézeres,scarlet,terapia,thermage,újbuda,újbudán, seprűvéna,szőrtelenítés,testkezelés,testmasszázs,testtekercselés,ultrahang,ultrahangos,ultraterápia,végleges,buda,budán,budapest,budapesten,11 kerület,11 kerületben,tű nélküli,zsigeri,narl,mezoterápia,tréner,feszesítés,velaslim,hypoxitrainer,hifu ultra age,shr,arcfiatalítás,hypoxi,edzés,thermolight,fotorejuvenáció,arcmasszázs,bodyshape,zsírégetés,fogyás,14.,ker,ár,ára,árak,áron,arc,bp,fórum,,budaörs,vélemény,vélemények,treatment,in budapest,massage,behandlung,schönheit,vivace,infini,eljárás,frakcionális,technológán,technológia,kuponok,kupon,akciós,budapesti,házi,letölthető,minden,olcsó,összes,szépség,szépségápolás,szőrtelenítő,testkezelés,infrabicikli,infratrainer,akció,alpha oxi led,arcfeszesítés,arcfiatalító,gyémántfejes,hatékony,hatékonyan,helyett,hifu,Infinity,méregtelenítő,mikrotűs r,olcsón,plazma,plazma jet,plazma pen,rádiófrekvencia,ráncok ellen,scarless,scarless mikrotű,SHR lézer,szép arcbőr,tartós,toka,zsírgyalu,zsírtörés,abnehmen,Abnehmgerät,and,angebot,Ästhetik Salon,behandlung,body,burning,cavitation,cheap,clinic,cosmetic,Criolipolyse,dermabrasion,dermabration,effective,electrotherapy,elektrisches,elektrokosmetik,Elektroporation,Elektroporationsgerät,endgültige,entfernung,fat,fettabbau,fettabfrierung,fettverbrennung,freeze,freezing,fungus,ganzkörpermassage,gesichtbehandlung,gesichtmassage,gesichtsbehandlung,gesichtsbehandlungen,gutscheine,haarentfernung hair,hair removal,hifu,hydroabrazio,Infini,Kaltlaser,Kaltlasergerät,kavitationsfettabbau,kosmetik,kosmetikartikel,kosmetikerin,Kosmetikgeräten,kosmetikladen,kosmetiksalon,körperbehandlung,körperbehandlungen,körperformung,körperumformung,laser,laser-behandlung,lipolaser,loss,Lymphdrainage,Lymphdrainagegerät,Magnetpulsierte,medizinische,micro,microdermabrasion,mit,Multipolare,multipolarem,nagelpilz,nail,nail fungus,narl,of,ohr,permanent,piercing,Presstherapie,professionellem,Professioneller,Professionelles,rabatt,Radiofrequenz,Radiofrequenzgerät,rejuvenation, removal,RF,salon,scarlet,scharlach,schönheit,schönheitssalon,sculpting,shr,Stosswellengerät,Stosswellentherapie,tattoo,tieffenreinigung,treatment,ultherapie,vela shape,Venus,Vermietung,vitaminbehandlung,vom,von,weight,weightloss,wimpernverlängerung,winpernfärben,wirksam,wirkstoff,with,with laser,wrinkle,ungarn,hungary,in budapest,bezirk,district

ESWT -Shape Esztétikai lökéshullám terápia kezelések

 

Az elsősorban különböző mozgásszervi panaszok kezelésére kitalált lökéshullám kezelést hamar felfedezte a szépségipar is, hiszen a lökéshullám terápia hatékonyan alkalmazható a bőr alatti szövetek stimulálására, a vérkeringés javítására, fokozására, a szövetek öngyógyító, regenerálási folyamatainak katalizálására. A mesterségesen létrehozott lökéshullámok sérülést nem okozva áthatolnak a test felszinén,és az előre meghatározott területen fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ESWT-Shape gépünk 2 különböző kezelőfejjel rendelkezik. FSWT  fókuszált és RSWT radiális kezelőfejei által a lökéshullámok behatolási mélysége változtatható,így hatásuk a célterületre lokalizálható.

A lökéshullám terápia kombinálva pl. zsírfagyasztással mindkét kezelés hatékonyságát megháromszorozza,de önálló kezelésként is rendkívül hatékony. A kezeléssorozat alatt különösen ajánlott legalább napi  30 perces testmozgást végezni,vagy az általunk ajánlott kezelés programot végigvinni. Nagyjából 2 - 3 liter víz fogyasztása szükséges naponta, ebből 0.5 - 1 liter közvetlenül a terápia után. A kezelés hatásosságát jelentősen növeli a kiegyensúlyozott táplálkozás is.

 

1. CELLULITKEZELÉSEK

 

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik. Súlyosságot tekintve három állapotot különböztetünk meg:

 

1.fázis » Ebben a fázisban a narancsbőr csak az úgynevezett csípés-teszttel válik nyilvánvalóvá. Mikor ujjainkkal összecsípjük a bőrfelületet, feltűnnek a narancsbőrre jellemző gödröcskék. Amennyiben a lökéshullám-terápiát ebben a stádiumban kezdjük meg, nagyon jó eredményekre számíthatunk.

2.fázis » A második fázisban a narancsbőr szabad szemmel felismerhető. Jól megfigyelhető a hullámos bőr, főleg feszített izomzaton. Az érintett terület kevésbé rugalmas és feszes.

3.fázis » A második fázisban a bőrelváltozások, gödröcskék és mélyedések folyamatosan láthatóak. A bőr állandó hullámos megjelenést mutat. A lökéshullám-terápia mellett az étkezési szokások gyökeres változtatására és rendszeres mozgásra van szükség.

cellulitkezelés lökéshullám terápiávalcellulitkezelés lökéshullám terápiával

Javasolt lökéshullám kezelések száma:

Cellulit mértéke összesen hetente
cellulit 1. fázis  8 - 10 2-3
cellulit 2. fázis     9 - 12 2-3
cellulit 3. fázis 10 - 14 2-3

 

2. FELKAR/ALHAS IZMOK ÉS SZÖVETEK GYENGESÉGE

Esztétikai kezelőfejünkkel javítani tudunk a felkar és alhas megereszkedett struktúráján.

A felkar kezeléseknél a nyirokcsomók irányába haladva a kezelőfejet kissé rányomva a bőrfelületre két kézzel végezzük a terápiát. A felkar belső részét eleinte statikus, majd dinamikus módon kezeljük.

Az alhast érintő kezeléseknél választott energiaszintet a páciens egyéni fájdalomküszöbéhez mérten választjuk ki úgy, hogy a kezelés minden esetben fájdalommentes legyen. A terápiát két kézzel végezve egyik kezünkkel bőrredőt képzünk az alhasi szakaszon, míg a másik kezünkkel a kezelőfejet 45o-os szögben tartva dinamikusan kezeljük a problémás területet.

szövet megereszkedés kezelés - lökéshullámszövet megereszkedés kezelés - lökéshullám

Javasolt kezelések száma:

Testrész összesen hetente
felkar 8 - 10 2-3
alhas 10 - 12 2-3

 

3. FOGYÁSI, TERHESSÉGI CSÍKOK (STRIA)

A striák a feszülés irányára merőleges lilásvörös csíkok, amelyek később fehér színűvé fakulnak. A csíkok jellemzően nagy hízás és fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség vagy intenzív testépítés következtében.

A bőrnek három rétege van. Az első, külső réteg neve epidermis, azaz felhám, melyet a középső, dermis követ, mely a bőr rugalmasságáért és alakjáért felelős. Itt alakulnak ki a striák. Mikor valaki sokat hízik, hirtelen túl sok izmot épít, vagy terhes lesz, a bőr középső rétege hosszabb időre kinyúlik. Ez okozza a striákat: a bőr elveszíti rugalmasságát, s az izomrostok közötti kapcsolat megszakad.

Kialakulásuk oka tulajdonképpen az, hogy a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben növekedni, mint a bőr felső rétege, így megreped vagy elszakad. A kötőszöveti gyengeséget a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás is fokozhatja, azonban sajnos a genetikai meghatározottság is negatív irányban befolyásolja a folyamatot.

Ebben a problémában ugyanis – éppúgy, mint a narancsbőrnél – főleg a nők érintettek, mivel a női kötőszövet sokkal lazább szerkezetű, hiszen csak így tud alkalmazkodni a terhességhez.

terhességi csík kezelés - lökéshullámterhességi csík kezelés - lökéshullámterhességi csík kezelés - lökéshullám

Javasolt kezelések száma:

Testrész összesen hetente
stria a csípőn 10-12 2-3
stria a combon   10-12 2-3
stria a fenéken 12-16 2-3
 
 

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
bbstudio1119@gmail.com