Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

ESWT -Shape Esztétikai lökéshullám terápia kezelések

 

Az elsősorban különböző mozgásszervi panaszok kezelésére kitalált lökéshullám kezelést hamar felfedezte a szépségipar is, hiszen a lökéshullám terápia hatékonyan alkalmazható a bőr alatti szövetek stimulálására, a vérkeringés javítására, fokozására, a szövetek öngyógyító, regenerálási folyamatainak katalizálására. A mesterségesen létrehozott lökéshullámok sérülést nem okozva áthatolnak a test felszinén,és az előre meghatározott területen fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ESWT-Shape gépünk 2 különböző kezelőfejjel rendelkezik. FSWT  fókuszált és RSWT radiális kezelőfejei által a lökéshullámok behatolási mélysége változtatható,így hatásuk a célterületre lokalizálható.

A lökéshullám terápia kombinálva pl. zsírfagyasztással mindkét kezelés hatékonyságát megháromszorozza,de önálló kezelésként is rendkívül hatékony. A kezeléssorozat alatt különösen ajánlott legalább napi  30 perces testmozgást végezni,vagy az általunk ajánlott kezelés programot végigvinni. Nagyjából 2 - 3 liter víz fogyasztása szükséges naponta, ebből 0.5 - 1 liter közvetlenül a terápia után. A kezelés hatásosságát jelentősen növeli a kiegyensúlyozott táplálkozás is.

 

1. CELLULITKEZELÉSEK

 

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik. Súlyosságot tekintve három állapotot különböztetünk meg:

 

1.fázis » Ebben a fázisban a narancsbőr csak az úgynevezett csípés-teszttel válik nyilvánvalóvá. Mikor ujjainkkal összecsípjük a bőrfelületet, feltűnnek a narancsbőrre jellemző gödröcskék. Amennyiben a lökéshullám-terápiát ebben a stádiumban kezdjük meg, nagyon jó eredményekre számíthatunk.

2.fázis » A második fázisban a narancsbőr szabad szemmel felismerhető. Jól megfigyelhető a hullámos bőr, főleg feszített izomzaton. Az érintett terület kevésbé rugalmas és feszes.

3.fázis » A második fázisban a bőrelváltozások, gödröcskék és mélyedések folyamatosan láthatóak. A bőr állandó hullámos megjelenést mutat. A lökéshullám-terápia mellett az étkezési szokások gyökeres változtatására és rendszeres mozgásra van szükség.

cellulitkezelés lökéshullám terápiávalcellulitkezelés lökéshullám terápiával

Javasolt lökéshullám kezelések száma:

Cellulit mértéke összesen hetente
cellulit 1. fázis  8 - 10 2-3
cellulit 2. fázis     9 - 12 2-3
cellulit 3. fázis 10 - 14 2-3

 

2. FELKAR/ALHAS IZMOK ÉS SZÖVETEK GYENGESÉGE

Esztétikai kezelőfejünkkel javítani tudunk a felkar és alhas megereszkedett struktúráján.

A felkar kezeléseknél a nyirokcsomók irányába haladva a kezelőfejet kissé rányomva a bőrfelületre két kézzel végezzük a terápiát. A felkar belső részét eleinte statikus, majd dinamikus módon kezeljük.

Az alhast érintő kezeléseknél választott energiaszintet a páciens egyéni fájdalomküszöbéhez mérten választjuk ki úgy, hogy a kezelés minden esetben fájdalommentes legyen. A terápiát két kézzel végezve egyik kezünkkel bőrredőt képzünk az alhasi szakaszon, míg a másik kezünkkel a kezelőfejet 45o-os szögben tartva dinamikusan kezeljük a problémás területet.

szövet megereszkedés kezelés - lökéshullámszövet megereszkedés kezelés - lökéshullám

Javasolt kezelések száma:

Testrész összesen hetente
felkar 8 - 10 2-3
alhas 10 - 12 2-3

 

3. FOGYÁSI, TERHESSÉGI CSÍKOK (STRIA)

A striák a feszülés irányára merőleges lilásvörös csíkok, amelyek később fehér színűvé fakulnak. A csíkok jellemzően nagy hízás és fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség vagy intenzív testépítés következtében.

A bőrnek három rétege van. Az első, külső réteg neve epidermis, azaz felhám, melyet a középső, dermis követ, mely a bőr rugalmasságáért és alakjáért felelős. Itt alakulnak ki a striák. Mikor valaki sokat hízik, hirtelen túl sok izmot épít, vagy terhes lesz, a bőr középső rétege hosszabb időre kinyúlik. Ez okozza a striákat: a bőr elveszíti rugalmasságát, s az izomrostok közötti kapcsolat megszakad.

Kialakulásuk oka tulajdonképpen az, hogy a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben növekedni, mint a bőr felső rétege, így megreped vagy elszakad. A kötőszöveti gyengeséget a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás is fokozhatja, azonban sajnos a genetikai meghatározottság is negatív irányban befolyásolja a folyamatot.

Ebben a problémában ugyanis – éppúgy, mint a narancsbőrnél – főleg a nők érintettek, mivel a női kötőszövet sokkal lazább szerkezetű, hiszen csak így tud alkalmazkodni a terhességhez.

terhességi csík kezelés - lökéshullámterhességi csík kezelés - lökéshullámterhességi csík kezelés - lökéshullám

Javasolt kezelések száma:

Testrész összesen hetente
stria a csípőn 10-12 2-3
stria a combon   10-12 2-3
stria a fenéken 12-16 2-3
 
 

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com