Studiob-b -,alakformálás,elektrokozmetika,arckezelés,fogyasztó,szalon,HIFU,bónusz,kupon,kezelés,cryolipolizis,vela shape,vela slim,kavitációs,zsírbontás,zsírfagyasztás,hullámmasszázs,ultherapy,elektromos,fogyasztás,tetoválás,hi fu, eltávolítás,fiatalítás,lipolézer,mikrodermatizálás,szépségszalon,elektro,kozmetika,arcápolás,bőrcsiszolás,kozmetikumok,kozmetikus,lézeres,manikűr,masszázs,mikrofokuszált,ránctalanítás,rejuvenációs,mikrotűs,rozacea,scarless rf,scarlet rf, dermabrázió,mikrodermabrázió,vela shape,arccsiszolás,akció,kupon,gép,hi fu,hi-fu,kavitáció,kedvező,kedvezmény,kedvezményes,kuponos,lipolézeres,scarlet,terapia,thermage,újbuda,újbudán, seprűvéna,szőrtelenítés,testkezelés,testmasszázs,testtekercselés,ultrahang,ultrahangos,ultraterápia,végleges,buda,budán,budapest,budapesten,11 kerület,11 kerületben,tű nélküli,zsigeri,narl,mezoterápia,tréner,feszesítés,velaslim,hypoxitrainer,hifu ultra age,shr,arcfiatalítás,hypoxi,edzés,thermolight,fotorejuvenáció,arcmasszázs,bodyshape,zsírégetés,fogyás,14.,ker,ár,ára,árak,áron,arc,bp,fórum,,budaörs,vélemény,vélemények,treatment,in budapest,massage,behandlung,schönheit,vivace,infini,eljárás,frakcionális,technológán,technológia,kuponok,kupon,akciós,budapesti,házi,letölthető,minden,olcsó,összes,szépség,szépségápolás,szőrtelenítő,testkezelés,infrabicikli,infratrainer,akció,alpha oxi led,arcfeszesítés,arcfiatalító,gyémántfejes,hatékony,hatékonyan,helyett,hifu,Infinity,méregtelenítő,mikrotűs r,olcsón,plazma,plazma jet,plazma pen,rádiófrekvencia,ráncok ellen,scarless,scarless mikrotű,SHR lézer,szép arcbőr,tartós,toka,zsírgyalu,zsírtörés,abnehmen,Abnehmgerät,and,angebot,Ästhetik Salon,behandlung,body,burning,cavitation,cheap,clinic,cosmetic,Criolipolyse,dermabrasion,dermabration,effective,electrotherapy,elektrisches,elektrokosmetik,Elektroporation,Elektroporationsgerät,endgültige,entfernung,fat,fettabbau,fettabfrierung,fettverbrennung,freeze,freezing,fungus,ganzkörpermassage,gesichtbehandlung,gesichtmassage,gesichtsbehandlung,gesichtsbehandlungen,gutscheine,haarentfernung hair,hair removal,hifu,hydroabrazio,Infini,Kaltlaser,Kaltlasergerät,kavitationsfettabbau,kosmetik,kosmetikartikel,kosmetikerin,Kosmetikgeräten,kosmetikladen,kosmetiksalon,körperbehandlung,körperbehandlungen,körperformung,körperumformung,laser,laser-behandlung,lipolaser,loss,Lymphdrainage,Lymphdrainagegerät,Magnetpulsierte,medizinische,micro,microdermabrasion,mit,Multipolare,multipolarem,nagelpilz,nail,nail fungus,narl,of,ohr,permanent,piercing,Presstherapie,professionellem,Professioneller,Professionelles,rabatt,Radiofrequenz,Radiofrequenzgerät,rejuvenation, removal,RF,salon,scarlet,scharlach,schönheit,schönheitssalon,sculpting,shr,Stosswellengerät,Stosswellentherapie,tattoo,tieffenreinigung,treatment,ultherapie,vela shape,Venus,Vermietung,vitaminbehandlung,vom,von,weight,weightloss,wimpernverlängerung,winpernfärben,wirksam,wirkstoff,with,with laser,wrinkle,ungarn,hungary,in budapest,bezirk,district

HIFU BODYSHAPE

Az Ultherapy és Ultrashape után, végre megérkezett Magyarországra, elsőként a Beauty&Balance Szépségszalonba, a NAGY INTENZITÁSÚ FÓKUSZÁLT ULTRAHANG technológia legújabb fejlesztése, a HIFU BODYSHAPE berendezés.

A HIFU BODYSHAPE ( HBS ) áttörés az alakformálásban. Ez a fantasztikus berendezés nagy energiájú fókuszált ultrahang technológiával rendelkezik,mint" kis" testvére a HIFU FACELIFT!

A HIFU BODYSHAPE egy végleges, non-invazív alakformáló kezelés, a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája műtét, bemetszés, szúrás és altatás nélkül. Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang vákuummal kiegészítve, együttesen, azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket, ezáltal a zsírsejtbontás és kötőszövet feszesítés hatékonyabb. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok. 

Fókuszált ultrahang: az ultrahang csak a kötőszövetben lévő zsírt célozza meg, egy pontosan körülhatárolt mélységben és területen.
Pulzáló ultrahang: a fókuszpontban és körülötte nem emelkedik a hőmérséklet.(0,5 °C – nál többet)
Szelektív mechanikai akusztikus energia: kizárólag a zsírsejtek pusztulnak el, a bőr, az erek, az idegek és a kötőszövet egyéb elemei érintetlenek maradnak.

Alkalmazási lehetőségek
Végleges zsírsejt megsemmisítés
Alakformálás
Cellulit kezelés
Bőrfeszesítés

Természetes zsíreltávolítási folyamat

A HIFU BODYSHAPE berendezés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és szelektív mechanikai hatást idéznek elő. A szétfolyósodott zsír ( trigliceridek ) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A szétesett zsírsejt maradványok eltavolításáról a fagociták gondoskodnak, így azok természetes útvonalakon keresztül ürülnek ki a szervezetből. A HIFU BODYSHAPE előnyei 
- Non-invazív ( műtétmentes ) megoldás, látványos és hosszan tartó eredmények.
- Zsírszövet vastagság és testméret csökkenés, a kezelt területen nincsenek egyenetlenségek.
- Szelektív, biztonságos technológia, kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő, a szomszédos vér-és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül.
- A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül megy végbe.
- Egyetlen kezelés után átlagosan két centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható.
- A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.
- A 3 kezelésből álló kúra 3 hetes időközökkel, illetve 1, az eljárást 2 hónappal követő 4. kezelése, a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, mely 3-8 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánul meg.
- 20-65 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszantartó eredményeket tapasztalnak a hason, a combokon és a derékon. Optimális jelölt a kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et.
- A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.
- Mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra. Esetlegesen minimális égő érzet vagy bőrpír keletkezhet, mely a kezelés után néhány órával megszűnik.
- Kezelés után a vendég azonnal folytathatja a napi tevékenységét.

HIFU BODYSHAPE és kavitációs ultrahang közti különbség, hogy a HIFU BODYSHAPE esetében a kezelőfej állandó energiát fókuszál a szövetek specifikus pontjaira, ugyanakkor a kavitáció során közölt energia szétterjed a szövetekben, és mindenhol melegségérzetet okoz.

Kezelés menete

A tényleges kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, melynek során a szakember pontosan megméri és megjelöli a kezelendő területet. A kezelés időtartamát ( átlagosan 60-90 perc ), a kezelendő terület mérete határozza meg. 
A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt. Továbbá a zsírszegény, rostdús diéta betartása, rendszeres ( heti 3 ) testmozgás jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez. A beavatkozás jól kombinálható az ALPHA LED OXY SPA, HYPOXY/VIBRO TRAINER, HULLÁMMASSZÁZS kezeléssel, mely fokozza a bőr feszességét, méregtelenít, stimulálja a nyirokkeringést, valamint alakformáló hatása van.

Nem javasolt az eljárás alkalmazása 

- Akiknél a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t, technikailag ellenjavalt a kezelés.

- Súlyos zsíranyagcsere-, véralvadási zavar, májbetegségek, immun- vagy kötőszöveti betegség, aorta aneorisma, beépített idegen test, szívritmus szabályozó ( pacemaker ), terhesség és szoptatás ideje alatt.

- Aszpirin rendszeres szedése esetén. ( a kezelés sorozat teljes időtartama alatt szedésének felfüggesztése ) 

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
bbstudio1119@gmail.com