Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

22.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Testtekercselés

A "betekercselés" segít megoldani az alaki problémákat, lebontja a zsírpárnákat, átfogó körméretcsökkenést eredményez, feszesebbé, fiatalabbá teszi a bőrt, eltűnteti a cellulitiszt. Hatóanyagokban gazdag krémet masszírozunk a kezelt testrészre, majd légmentesen, szorosan befóliázzuk. Melegen tartva 20-40 perc után ér véget egy kezelés.

A cellulitisz nem csak kozmetikai probléma. A zsírsejtek jelentős tömegben felhalmozódhatnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és hajszálereket. A cellulitiszban szenvedők számára nagyon kellemetlen a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, ráadásul a cellulit szövetek oxigén ellátottsága rossz, emiatt ott csökkent anyagcsere következtében felhalmozódnak a salakanyagok. A felhalmozódott salakanyagokkal teli zsírsejtek nyomják az ereket és a nyirokpályákat, ami miatt pangás alakul ki, és ez, nyomásra fájdalmas lehet. Ezeknek a vendégeknek a testtekercseléseket ajánljuk. Ezek a kezelések hasonlóan működnek a nyirokmasszázshoz, a szövetekben lévő folyadékot a nyirokrendszer elszállítja.

Ajánlott a kezelés megkezdéseként 10 alkalom, utána emlékeztető hetente. A kezelés hatékonsága érdekében elengedhetetlen a nagy mennyiségű folyadék (szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása és ajánlott az infraszauna/vagy szalonunkban megtalálható Alpha Led Oxy Spa  kúraszerű használata.

Próbáld ki te is!

Akut trombózisban és különféle veseelégtelenségben szenvedők nem használhatják a kezelést!

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com