Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

3.jpg

Testtekercselés

A "betekercselés" segít megoldani az alaki problémákat, lebontja a zsírpárnákat, átfogó körméretcsökkenést eredményez, feszesebbé, fiatalabbá teszi a bőrt, eltűnteti a cellulitiszt. Hatóanyagokban gazdag krémet masszírozunk a kezelt testrészre, majd légmentesen, szorosan befóliázzuk. Melegen tartva 20-40 perc után ér véget egy kezelés.

A cellulitisz nem csak kozmetikai probléma. A zsírsejtek jelentős tömegben felhalmozódhatnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és hajszálereket. A cellulitiszban szenvedők számára nagyon kellemetlen a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, ráadásul a cellulit szövetek oxigén ellátottsága rossz, emiatt ott csökkent anyagcsere következtében felhalmozódnak a salakanyagok. A felhalmozódott salakanyagokkal teli zsírsejtek nyomják az ereket és a nyirokpályákat, ami miatt pangás alakul ki, és ez, nyomásra fájdalmas lehet. Ezeknek a vendégeknek a testtekercseléseket ajánljuk. Ezek a kezelések hasonlóan működnek a nyirokmasszázshoz, a szövetekben lévő folyadékot a nyirokrendszer elszállítja.

Ajánlott a kezelés megkezdéseként 10 alkalom, utána emlékeztető hetente. A kezelés hatékonsága érdekében elengedhetetlen a nagy mennyiségű folyadék (szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása és ajánlott az infraszauna/vagy szalonunkban megtalálható Alpha Led Oxy Spa  kúraszerű használata.

Próbáld ki te is!

Akut trombózisban és különféle veseelégtelenségben szenvedők nem használhatják a kezelést!

Bővebb információ: Tel: +3670/930-1816

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com