Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

11.jpg
Budán a Beauty&Balance Stúdióban elsőként!

Kettő az egyben Body-Space vákuumos fekvő infrabicikli :

A Body-Space vákumos Infrabicikli teljesen új és jelenleg a leghatékonyabb eszköz a cellulit csökkentésére és egyben fogyasztásra . 2 hihetetlenül hatékony módszert egyesít egyben.A már jól ismert vákuumos technológiát(Hypoxy Trainer+ az infra sugarak jótékony méregtelenítő hatását) 30 perces használatával  akár 400-600 kalória veszteséget lehet elérni, ami maradandó, folyadék pótlással nem vesz vissza a szervezet (ez kb. 17 km-es intenzív futásnak felel meg). A Body Space tréning hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén  kiválasztás útján távozik a szervezetből,amit a vákuum technológia még hatékonyabbá tesz.
Kutatások azt bizonyítják,hogy kúraszerűen használva 12-20 kezelés alatt le lehet adni a felesleges zsírt (akár 3-8 kg fogyás) a has ,altest és fenék területéről ,és ezáltal karcsúbb testalakot érhetünk el. Megerősíthetjük az izmainkat,formálódhatunk, leredukálhatjuk a zsírdepókat, miközben cellulitiszt megszünteti.

Mindez lehetséges?
IGEN! 
A Body Space vákuumos Infrabiciklivel könnyedén!
A Body Space vákuumos Infrabicikli  jelenleg a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb  legújabb kiadású, kombinált  alakformáló wellness gépe, mely a 2 leghatékonyabb fogyasztó méregtelenítő technológiát egyesíti egy gépben.

MŰKÖDÉSI ELV:

A Body-Space egy zárt kapszula melyben a test alsó része ki van téve a negatív(vákuum) és pozitív nyomásnak (légköri nyomás). A vákuum kezeléssel egy időben folyik az edzés.Még egy fizikailag inaktív személy is könnyen tud boldogulni az edzéssel.

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá,  serkentik a vérkeringést ,segítik a méregtelenítést azzal hogy felszabadítják a méreganyagokat. 

 

Választható opcióként a szalonban 500 Ft ellenében zsírbontó hatóanyagot,és fóliát (tekercselést) biztosítunk kedves vendégeink részére.

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com