Virtuális séta

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és 1000FT kedvezményt kapsz, melyet bármelyik kezelésnél beválthatsz egy alkalommal.

Ide kattintva iratkozhat fel.

22.jpg

KUPON AKCIÓ! 

Vegyen legalább három alkalmat meglévő és új kuponjainkból,és a negyedik alkalom ingyenes!!!
A részletekért kattintson ide.

Budán a Beauty&Balance Stúdióban elsőként!

Kettő az egyben Body-Space vákuumos fekvő infrabicikli :

A Body-Space vákumos Infrabicikli teljesen új és jelenleg a leghatékonyabb eszköz a cellulit csökkentésére és egyben fogyasztásra . 2 hihetetlenül hatékony módszert egyesít egyben.A már jól ismert vákuumos technológiát(Hypoxy Trainer+ az infra sugarak jótékony méregtelenítő hatását) 30 perces használatával  akár 400-600 kalória veszteséget lehet elérni, ami maradandó, folyadék pótlással nem vesz vissza a szervezet (ez kb. 17 km-es intenzív futásnak felel meg). A Body Space tréning hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén  kiválasztás útján távozik a szervezetből,amit a vákuum technológia még hatékonyabbá tesz.
Kutatások azt bizonyítják,hogy kúraszerűen használva 12-20 kezelés alatt le lehet adni a felesleges zsírt (akár 3-8 kg fogyás) a has ,altest és fenék területéről ,és ezáltal karcsúbb testalakot érhetünk el. Megerősíthetjük az izmainkat,formálódhatunk, leredukálhatjuk a zsírdepókat, miközben cellulitiszt megszünteti.

Mindez lehetséges?
IGEN! 
A Body Space vákuumos Infrabiciklivel könnyedén!
A Body Space vákuumos Infrabicikli  jelenleg a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb  legújabb kiadású, kombinált  alakformáló wellness gépe, mely a 2 leghatékonyabb fogyasztó méregtelenítő technológiát egyesíti egy gépben.

MŰKÖDÉSI ELV:

A Body-Space egy zárt kapszula melyben a test alsó része ki van téve a negatív(vákuum) és pozitív nyomásnak (légköri nyomás). A vákuum kezeléssel egy időben folyik az edzés.Még egy fizikailag inaktív személy is könnyen tud boldogulni az edzéssel.

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá,  serkentik a vérkeringést ,segítik a méregtelenítést azzal hogy felszabadítják a méreganyagokat. 

 

Választható opcióként a szalonban 500 Ft ellenében zsírbontó hatóanyagot,és fóliát (tekercselést) biztosítunk kedves vendégeink részére.

Nyitvatartás

Hétfő: 9-21
Kedd: 7-19
Szerda: 9-21
Csütörtök: 7-19
Péntek: 9-21
Szombat: 8-14
 
Telefonos bejelentkezés szükséges!
+3670/930-1816
info@studiob-b.com